Monday, January 14, 2019

Nu am avut grija de telefonul meu


Prestige GSM  este specializat în repararea și comercializarea accesoriilor Apple si iti sta la dispozitie cu servicii sigure si rapide.

Serviciile Prestige GSM beneficiază de garantie asupra lucrarii efectuate cat si de garantie asupra consumabilelor comandate.Garantia reparatiei este de 90 de zile din momentul efectuarii lucrarii. Accesoriile comandate online au garanție de 2 ani pentru persoanele fizice și de 1 an pentru persoanele juridice. Prestige GSM este un premium service provider, ce pune mereu dorința clientului pe primul plan.

Pentru ca de multe ori se intampla sa avem un incident cu telefonul si pentru ca este important sa-l avem functional in cel mai scurt timp posibil va recomandam service-ul Prestige GSM. In costurile de reparatie ale telefonului trebuie sa se respecte raportul de calitate/pret. Corectitudinea trebuie să fie unul dintre principiile după care să se ghideze un service gsm, astfel că eventualii clienţi vor veni cu încrederea că piesele folosite sunt originale şi prezintă calitatea dorită. Service-ul se remarcă prin încrederea oferită tuturor celor care apelează la serviciile pe care le oferă, deoarece mereu sunt folosite cele mai bune piese şi calitatea lucrării este la cel mai înalt nivel.

Toate costurile de reparatie sunt specificate pe adresa site-ului de service PRESTIGE GSM. Pretul sticlei pentru iPhone X sunt specificate pe site, iar valoarea este de 650 lei.Important este ca si timpul de executie al lucrarii de reparatie este unul scurt de 20 minute, ceea ce înseamnă că telefonul tău va fi ca și nou într-un timp extrem de scurt. Un alt aspect important cand alegem service-ul de reparatii este ca acesta sa ofere servicii de calitate si sa nu apara alte probleme cu alte componente dupa inlocuirea pieselor.Ca urmare, telefonul tău iPhone X va fi reparat folosind procedee și tehnici compatibile cu producătorul.

Ne dorim să credem că prețurile noastre sunt competitive și acest aspect se adaugă ca fiind un alt  beneficiu în a lucra cu Prestige GSM. Mai mult, dacă vei găsi un preț mai mic pentru acest serviciu în altă parte, îți putem face o contra-ofertă mult mai bună.

Pentru a eficientiza timpul de reparatie al telefonului tau va recomandam sa folositi formularul de comanda de pe site pentru a te programa la reparatia telefonului si pentru a putea sa ne mentinem promisiunea de reparatie a telefonului in 20 minute.




No comments:

Post a Comment