Sunday, July 22, 2018

Ma gandeam sa schimb aspectul exterior al casei mele


Orice proiect, fie ca este vorba despre cel de renovare sau de construire a unei locuinte, trebuie sa implice o etapa importanta: vopsirea exterioara. Bineinteles, exista mai multe optiuni, unele fiind mai mult sau mai putin eficiente, dar oricand vei alege vopsea de la Bricosteel te vei bucura de mai multe avantaje. In primul rand, aceasta aduce un aspect total nou, care va fi pastrat pentru mai mult timp, indiferent de conditiile meteo sau de alti factori care in alte conditii ar fi putut interfera cu rezultatele obtinute.

Cu alte cuvinte, ai la dispozitie nenumarate posibilitati catre care te poti orienta, astfel ca trebuie sa alegi vopseaua perfecta, iar la Bricosteel vei descoperi o gama suficient de variata, fiind imposibil sa nu dai peste cea mai buna solutie in cazul tau, insa nu lipsesc nici produsele de care vei avea nevoie pentru punerea in practica a procedurilor.

Diferite conditii
Pentru vopsirea exterioara este nevoie de indeplinirea unor conditii ideale in acest sens, astfel incat temperaturile sa nu fie nici prea ridicate, dar nici prea scazute, insa si umiditatea conteaza, astfel ca trebuie sa se aloce suficienta atentie tuturor detaliilor, intrucat acestea vor putea face diferenta. In plus, vopselele la care avem acces in ziua de azi sunt mult superioare fata de cele din trecut, astfel incat punctul minim al temperaturii este cuprins astazi intre 5 si 10 grade, pe cand variantele premium pot scadea chiar si pana la 1 grad.
Totusi, in cele mai multe cazuri, pentru punerea in practica a vopselei este de preferat o temperatura intre 5 si 30 de grade, lucru valabil in cazul celor pe baza de ulei, pe cand cele pe baza de latex sunt putin mai pretentioase, astfel ca pot fi folosite intre 10 si 30 de grade. In schimb, este important ca acestea sa fie utilizate in medii prietenoase, pentru a se putea usca de la sine, deoarece atat lumina puternica, cat si vantul pot grabi procesul de uscare, ceea ce nu este de dorit in conditiile in care vopseaua se poate coji sau crapa in anumite locuri.

Momentul ideal
Cine alege vopsea de la Bricosteel trebuie sa stie ca este importanta evitarea aplicarii acesteia in zilele ploioase, deoarece vopseaua nu se va mai aplica la fel de bine si va fi inflitrata cu apa, motiv pentur care nu va mai adera si se va deteriora in scurt timp, fiind imposibila obtinerea rezultatelor mult dorite. Cu alte cuvinte, se poate spuna ca primavara reprezinta sezonul ideal pentru punerea in practica a unor astfel de proceduri, intrucat acum sunt asigurate cele mai bune conditii pentru ca vopseaua sa fie perfecta din toate punctele de vedere si pentru a se asigura reusita proiectului.


No comments:

Post a Comment