Tuesday, July 10, 2018

Ai diferite posibilitati de angajare in sud estul tarii


Galatiul este unul dintre orasele mari ale tarii, avand o populatie de aproape 250.000 de locuitori, insa este de departe de a-si atinge potentialul. Totusi, cine locuieste aici sau isi doreste sa se relocheze, gasindu-si un loc de munca, cu siguranta, va avea de unde sa aleaga, optiunile fiind destul de variate. Cel mai important angajator este din domeniul siderurgiei, Arcelor Mittal, cu peste 5.500 de angajati, insa daca acesta nu este un sector atractiv pentru tine nu trebuie sa iti faci griji. Oricand poti apela la Retaillium in Galati pentru a vedea care sunt cele noi locuri de munca scoase la concurs si nu se stie niciodata cand il vei gasi pe cel care iti convine cel mai mult.

Locul de munca preferat
De asemenea, in ziua de azi este mai simplu ca niciodata sa gasesti locul de munca care iti place. Daca nu ai mai lucrat pana acum si iti doresti sa intri pe piata muncii, cu siguranta, ar trebui sa te orientezi catre joburile entry level intrucat in cazul acestora nu este necesara experienta. Bineinteles, nu sunt multe la numar si sunt la mare cautare, astfel ca, mai mult ca sigur, va fi o mare bataie pe acestea, motiv pentru care va trebuie sa te pregatesti asa cum trebuie. Asadar, gasesti cele mai noi astfel de anunturi la Retaillium, dar trebuie sa fii cu ochii in patru pentru a aplica in cel mai scurt timp.
Adaptarea CV-ului
Pentru a-ti creste sansele de a fi angajat exista cateva trucuri simple, iar totul ar trebui sa inceapa prin adaptarea CV-ului, Retaillium oferind posibilitatea ca acesta sa fie editat ori de cate ori se doreste pentru a fi potrivit pentru fiecare job in parte. Asadar, cum nu ai experienta, in CV ar trebui sa promovezi potentialul si abilitatile pe care le-ai dobandit prin efectuarea a diferite activitati. Angajatorii vor pune pret pe abilitatile importante pentru domeniul de interes, motivatie, dar si pe abilitatea ca angajatii sa invete repede, sa stie sa comunice, sa se integreze intr-o echipa si sa vada initiativa. Astfel, este recomandat sa pui pret pe acestea si sa le incluzi in CV intr-o maniera cat mai atractiva si avand aceste abilitati, angajatorii vor putea trece cu vederea lipsei experientei.

Pregatirea pentru interviu
In plus, oricat de atractiv ar fi CV-ul, totul tine de interviu, motiv pentru care este important sa te pregatesti bine in acest sens. Ai putea incepe prin a te interesa mai multe despre compania la care vrei sa te angajezi, fie prin a te documenta pe internet, fie prin a apela la prieteni si cunostinte, eventual care lucreaza acolo, fie care macar au mai trecut printr-un interviu, pentru a sti la ce sa te astepti.


No comments:

Post a Comment