Wednesday, April 12, 2017

Noua lege a umflat preturile detectoarelor de gazeUn detector de gaz reprezinta o adevarata necesitate in cadrul tuturor locuintelor unde sunt instalate centrale termice, deoarece nu numai ca sunt impuse de lege, insa aduc si un grad sporit de siguranta deoarece prin intermeidul acestora se poate opri automat alimentarea cu gaze in cazul aparitiei unei probleme.

Preturi bune

Pro Constructo este locul potrivit la care pot apela toti cei din Bucuresti sau din localitatile invecinate interesati de pretul unui detector gaz. Firma este una cu adevarat profesionista si ofera clientilor posibilitatea de a monta un dispozitiv cumparat de acestia, fie pot opta pentru un pachet complet care sa contina atat un kit, cat si montajul acestuia. Asadar, pachetul complet este 440 de lei, in timp ce manopera pentru montaj cu piesa clientului este de 250 de lei. Totusi se recomanda pachetul complet intrucat kitul este unul de calitate, in timp ce persoanele care cumpara unul pe cont propriu isi asuma niste riscuri daca nu au cunostinte in acest domeniu.

Siguranta 


Un astfel de sistem aduce un plus de siguranta in orice locuinta intrucat se evita numeroase riscuri, iar raportul calitate – pret este unul grozav la Pro Constructo. In plus, kiturile sunt usor de folosit, iar in cazul in care se sesizeaza pierderi de gaz, alimentarea este oprita automat pentru a evita riscuri importante, urmand ca mai apoi repornirea gazului sa se faca printr-o simpla apasare de buton al contorului amplasat pe casa scarii. 

Usor de montat

De asemenea, specialistii de la Pro Constructo au cunostintele necesare pentru a sti cum sa monteze un detector in cele mai bune conditii si fara batai de cap. De regula, acesta este amplasat in bucatarie, in proximitatea aragazului, pe un perete, la circa 30 de cm distanta de tavan. Cu alte cuvinte, firma nu numai ca monteaza, ci vine cu propriul detector gaz la un pret foarte bun.

No comments:

Post a Comment