Thursday, April 20, 2017

Cum putem obtine o oferta buna pentru colantarea auto

Poti sa descoperi oferta de colantare aici la Colantari Design daca iti doresti ca propriul autoturism sa fie personalizat si sa se remarce in trafic. Exista o multime de posibilitati, pentru toate gusturile si bugetele si se folosesc materiale de calitate, care promit o garantie de la 2 pana la 5 ani.

Mai ieftin decat vopsirea


Cu siguranta ca majoritatea soferilor isi doresc sa faca economii in astfel de situatii, iar colantarea reprezinta o alternativa la vopsirea traditionala, motiv pentru care pentru a colanta un autoturism de dimensiuni medii este nevoie de un buget de circa 1.000 de lei, in timp ce pentru vopsirea aceleasi masini se impune un pret de minim 4.500 de lei. De asemenea, colantarea ofera mai multe posibilitati decat vopsirea intrucat pentru efectele speciale realizate cu ajutorul vopselei preturile cresc considerabil.

Tipuri de autocolantAutocolantul potrivit se alege de catre fiecare sofer in functie de preferinte, dar si de bugetul alocat. Uneori sunt alese cele care rezista in conditii optime circa doi ani, aceasta fiind cea mai accesibila varianta, dar ideala pentru cei care isi doresc sa faca mai multe schimbari de-a lungul timpului. In schimb, cei care isi doresc aceeasi culoare sa reziste cat mai mult timp se pot orienta catre foliile de o calitate superioara ce promit o garantie de 5 ani.

Usor de pus in aplicareUn alt avantaj in fata vopsirii este faptul ca procedura se pune in aplicare in doar cateva ore, fiind alocate circa 15 minute pentru fiecare element, in timp ce pentru a vopsi aceeasi masina sunt necesare minim 3 zile doar ca vopseaua sa se usuce in mod corespunzator.

Asadar, oricine poate descoperi oferta de colantare aici la Colantari Design si sa isi pregateasca masina pentru a atrage toate privirile, totul la preturi foarte prietenoase si intr-o perioada scurta de timp.

No comments:

Post a Comment