Tuesday, August 16, 2016

Preturile regimului hotelier din Mamaia

Cine nu isi doreste sa se bucure in vacanta de confortul de acasa? Cu siguranta ca hotelurile propun o atmosfera mai sumbra, iar pensiunile incearca sa profite oferind diferite facilitati oaspetilor, insa acestea nu se pot compara cu relaxarea specifica propriei locuinte. Astfel, cei care ajung pe litoralul romanesc trebuie sa se adapteze la conditiile gasite, iar in functie de preferinte si buget se orienteaza catre o anumita statiune. In topul preferintelor se afla Mamaia, in special datorita faptului ca sunt propuse conditii similare cu cele din straintate, chiar daca tarifele sunt mai ridicate decat in alte zone ale litoralului romanesc.

Despre regimul hotelier

In schimb, o solutie pare sa fi fost gasit de cei care s-au orientat catre regim hotelier in Mamaia. Pe aceasta cale, se gaseste un loc de cazare confortabil chiar si in full sezon cand hotelurile sunt pline, iar conditiile variaza de la echivalentul a trei sau patru stele la apartamente de lux. Turistii au posibilitatea de a face economii de pana la 50%, in functie de numarul de camere si al oaspetilor, dar si de durata sederii, intrucat pretul poate fi negociat pentru un numar mai mare de nopti, devenind astfel si mai accesibil.

Numeroase avantaje

De exemplu, un apartament cu doua camere poate fi inchiriat in regim hotelier in Mamaia la pretul de 200 de lei pe noapte, iar suprafata de 35 de metri patrati este mai mult decat suficienta pentru 4 persoane. Daca tariful se imparte egal, pretul final devine 50 de lei de persoana pe noapte, cifra care nu poate fi obtinuta la niciun hotel alt sau pensiune.


De asemenea, aceste apartamente sunt dotate cu toata mobila si aparatura intalnita si in propria locuinta pentru ca oaspetii sa se bucure de tot confortul pe care si-l doresc atunci cand merg in vacanta.

No comments:

Post a Comment