Monday, August 8, 2016

Pe internet putem comanda carti si reviste

In ultimii ani s-a constatat ca lumea citeste tot mai putin carti si reviste, iar acestea au fost inlocuite treptat de catre smartphone-uri, laptopuri, e-bookuri sau alte dispozitive electronice, unde pe internet este disponibila varianta online a acestora. Asadar, versiunea print se afla intr-un declin constant, fiind totusi mentinuta in viata de cei nostalgici si persoanele in varsta care prefera sa citeasca in continuare print si nu digital. In plus, exista persoane care colectioneaza carti si reviste mai vechi, ce au aparut in mai multe numere, insa acest hobby este mult mai rar intalnit in ziua de azi.

Unde gasesc astfel de produse?

Cu toate acestea, colectionarii activi se orienteaza catre site-urile de anunturi pentru a-si putea gasi numarele lipsa din colectii, iar un astfel de exemplu este Imperator.ro. Este gratuit sa postezi un anunt, astfel ca nu ai nimic de pierdut in incercarea de a vinde carti si reviste care nu iti folosesc, dar care poate vor aduce un zambet cumparatorilor.

Avantaje

Pe langa avantajele evidente, din punct de vedere financiar, daca postezi un anunt, iar in termen de 90 de zile nu se vinde produsul, dupa acesta perioada reinnoirea se face tot gratuit, iar anuntul va reaparea in capul paginii, fiind mult mai vizibil.

Cautare direct la subiect

Datorita faptului ca ai la dispozitie mai multe categorii principale dar si subcategorii, prin cateva clickuri ajungi direct la ceea ce cauti, fara a mai fi nevoie sa avansezi printre zeci, sute sau mii de anunturi care nu sunt relevante pentru tine.

Promovare


Mai mult decat atat, daca iti doresti sa vinzi carti si reviste in cel mai scurt timp, ai posibilitatea de a-ti promova anuntul, astfel incat acesta sa fie mult mai vizibil in randul utilizatorilor, care vor fi tentati sa afle mai multe despre respectiva oferta.

No comments:

Post a Comment