Sunday, October 4, 2015

Cea mai buna destinatie pentru un sejurUltima vacanta a fost in opinia mea cea mai reusita – o croaziera cu colegii!! destinatia noastra pentru sejur a fost insula Lefkada. Daca nu stiati inca, va voi spune eu ce trebuie sa aveti in vedere: este o insula foarte linistita in mare parte, peisaje frumoase si salbatice. Un loc numai bun pentru cei ce prefera atmosfera intima. Asta pe de o parte, pe cealalta, locuri incarcate de traditie si localuri cu mancare traditionala va asteapta sa le explorati. Tin minte ca ceea ce ne-a atras pe toti a fost mancarea foarte buna, reusind de fiecare data sa ne faca sa ne simtim bine si sa ne adune pe toti la masa, atmosfera fiind foarte energica si frumoasa. Am putut discuta cu locuitorii despre foarte multe lucruri si am aflat multe despre ficare loc vizitat, chiar din gura lor. Ne-am exersat astfel fiecare limba engleza.

Cel mai des am fost pe apa incercand toate sporturile ce le aveam la dispozitie sau pe plaja, incercand sa ne bronzam sau sa cautam scoici interesante prin nisip. Nefiind aglomerat, ne-am simtit in largul nostru si nu am fost deranjati in vreun fel sau suparati de vreun incident.

Am fi vrut sa fi avut mai mult timp la dispozitie, sa apucam sa mergem spre est sa traversam muntii si sa urcam varful Elati, dar pur si simplu am avut multe de facut si ne simteam prea bine! Eh, am apucat sa vedem ceea ce era mai important, Fiskardo, Nidri si Lefkas, bineinteles, dar si plajele. La sfarsitul croazierei, am zis ca anul viitor vom veni in acelasi loc, dar vom sta mai mult timp. Am cumparat multe suveniruri si am facut foarte multe poze, iar de fiecare data cand vreunul aduce in discutie vreun moment imortalizat incepem sa radem toti si sa ne amintim cu placere de, practic, prima noastra calatorie chiar impreuna. Faptul ca nu a fost in tara ne-a surprins in mod placut, dar am deci sa reluam experienta cat mia curand posibil.

Pentru cei ce se bucura de compania prietenilor sai si doreste sa viziteze un loc frumos, aceasta insula este mai mult decat potrivita!

No comments:

Post a Comment