Tuesday, March 3, 2020

Iata cum iti poti finanta afacerea cu usurinta


Factoringul este o solutie financiara simplificata si relaxata prin care o companie porneste de la un cash-flow pozitiv. Acest lucru este influentat direct de cum ne gestionam facturarea clientilor, cat de prompt si activ sunteti in colectarea creantelor si ce masuri de siguranta adoptam. Cu toate acestea ne putem lovi de anumite situatii pe care nu avem cum sa le ocolim.

Doar cu un colaborator precum Omnicredit, afacerea dumneavoastra poate sa ramana in siguranta chiar si atunci cand va doriti sa fidelizati clientii importanti, acordandu-le termene mai lungi de plata.
Omnicredit este o companie fintech de micro factoring online din Romania care se dedica in totalitate companiilor mici si microintreprinderilor.

Conform feedback-ului primit de la clienti, factoringul online este cea mai simpla si mai rapida solutie prin care fiecare companie isi poate debloca lichiditatile si isi poate pastra un cash flow pozitiv. Acesta este o tranzactie financiara, prin care o companie isi vinde facturile pe care le are de incasat de la clientii sai, catre o institutie externa de finantare. In urma acestei tranzactii, compania primeste plata serviciilor prestate sau a bunurilor livrate in termen de 8 de ore in cont, contra unui comision fix, din valoarea factorii.

Pe platforma pusa la dispozitie de Omnicredit, totul se desfasoara online, fara birocratie, cozi de asteptare si procese complicate de acceptare. Analiza facturii finantabile se desfasoara intr-un interval de doar 1 ora pentru facturi, iar in termen de 8 ore banii sunt in cont. Pentru ca toate acestea sa fie posibile, protocolul de obtinere a fost cu mult simplificat, astfel ca sunt doar cativa pasi simpli de urmat astfel, initial se creaza un cont cu datele firmei, se face o cerere de finantare prin incarcarea facturii si se completeaza datele necesare, se ataseaza documentele care demonstreaza livrarea produsului sau a serviciului catre client si ulterior se asteapta aprobarea. Ultimul pas consta in primirea banilor in cont astfel incat sa puteti sa va desfasurati afacerea in continuare, fara a avea nici un fel de restrictii financiare.

Avantajele Omnicredit constau in acces la numerar mai repede, se imbunatateste relatia cu furnizorii si clientii. De altfel cu Omnicredit puteti sa profitati de oportunitatile de crestere deoarece veti avea acces la lichiditati mai usor si va veti simti mult mai relaxati sa preluati comenzi in continuare de la clientii dumneavoastra important.

Nu in ultimul rand, veti economisi timp deoarece procesul este mult mai rapid fata de un credit bancar, iar marele avantaj este ca totul se desfasoara online.

Daca si dumneavoastra doriti sa va bucurati de aceste avantaje apelati cu toata increderea la varianta de finantare creante prin factoring si astfel veti fi scutiti de multe alte aspecte pe care le intalniti in cazul bancilor.

No comments:

Post a Comment