Monday, December 16, 2019

ProConstructo asigura tot felul de servicii


In cazul in care detineti sau utilizati o instalatie sau un echipament in exploatare, care este sub incidenta ISCIR, indiferent ca sunteti persoane fizica sau persoana juridica veti avea nevoie de un operator RSVTI autorizat care sa fie responsabil cu supravegherea tehnica a instalatiilor sau echipamentelor din domeniul ISCIR pe care le detineti sau le utilizati.

Rolul acestor servicii RSVTI este de a asigura functionarea in deplina siguranta a instalatiilor sau echipamentelor pe care le detineti sau pe care le utilizati.

Din categoria echipamentelor si instalatiilor pe care le detineti sau le utilizati si care trebuie sa fie supravegheate de un operator autorizat RSVTI fac parte cazanele pentru abur, pentru apa calda sau fierbinte, echipamentele sub presiune mai mare de 0.5 bari, recipientele simple sub presiune mai mare de 0.5 bari, macarale, ascensoare, elevatoare si multe altele.

ProConstructo este firma care se ocupa de toate instalatiie si echipamentele prevazute de lege, si care beneficiaza de autorizatie ISCIR. De categoria celor care au nevoie de servicii RSVTI fac parte centralele termice, generatoare de aer cald, vase de expansiune, cuptoare industriale si arzatoare, compresoare si multe altele.

Primul motiv pentru care ati comanda servicii RSVTI de la ProConstructo este ca in primul rand, firma detine autorizatie ISCIR atat pentru personalul de specialitate, cat si pentru companie. Un al doilea motiv, este pentru faptul ca ProConstructo lucreaza la cele mai inalte standarde de calitate.

Mai mult decat atat, operatorii RSVTI de la ProConstructo beneficiaza de toata pregatirea de specialitate si de o vasta experienta in domeniu, astfel ca pot garanta pentru toti clientii, ca tot ce ajunge in sarcina lor pentru supraveghere va functiona in parametri optimi si in deplina siguranta.

Prin faptul ca pun accent pe serviciile pe care le ofera, aceasta este garantia dumneavoastra pentru un confort sporit, ce se bazeaza pe o colaborare simpla, pe baza unui contract stabilit cu termeni de comun acord.

De la inceputul colaborarii va exista un angajament astfel incat vor fi furnizate informari din timp, astfel incat evenimentele legate de aceasta responsabilitate sa nu va ia pe nepregatite si sa va oblige la masuri exceptionale cum sunt cele de factor financiar.

In ceea ce priveste preturile practicate de ProConstructo, acestea sunt in functie de complexitatea si necesitatile fiecarei instalatii sau ale fiecarui echipament in parte.

Pentru a putea evalua corect amploarea unui lucrari, ProConstructo va recomanda sa luati legatura cu un reprezentant, iar un specialist din cadrul companiei ProConstructo se va deplasa pentru o evaluare ce nu implica nici un cost la sediul dumneavoastra.


No comments:

Post a Comment