Thursday, June 22, 2017

Bumbacul satinat este cel mai bun material pentru lenjerii



Atmosfera dormitorului propriu poate fi schimbata in diferite moduri, insa mult mai simplu si mai putin costisitor este sa se aleaga o lenjerie de pat adecvata, optiunile fiind nenumarate, pentru toate nevoile si preferintele. Astfel, pentru a nu mai pierde timpul prin magazine si pentru a alege imediat un model grozav, este foarte simplu sa se apeleze la magazinul online Talis, unde gama este variata, iar sunt preturile foarte prietenoase. 

De care sa aleg?

Exista o multime de tipuri de lenjerii de pat, insa in aceasta perioada sunt cautate lenjerii din bumbac satinat Talis, din mai multe motive. In primul rand, acestea pot fi simple sau cu diferite modele imprimate, pentru a se adapta la orice dormitor, dar toate sunt placute la atingere si asigura un grad ridicat de confort, astfel ca odihna sa fie mult mai placuta. De asemenea, acest material este ideal si pentru ca rezista foarte bine in timp, este usor de intretinut, iar fibrele sale sunt rezistente, nu se uzeaza.

Cum se intretin?

Toate regulile importante sunt specificate pe ambalaj, iar printre acestea se numara evitarea substantelor de innalbire, spalarea la cel mult de 40 de grade la masina pentru protejarea fibrelor sau folosirea fierului de calcat la maxim 110 grade, pentru ca imprimeul sa nu se deterioreze si sa se prezinte in cele mai bune conditii.

Oferte si promotii


Pe langa faptul ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, Talis aduce si nenumarate oferte si promotii, printre care si cea 1+1 gratis, cea mai cautata, care presupune ca la achitarea unui singur produs, vor fi primite doua. Cu alte cuvinte, cine alege lenjerii din bumbac satinat Talis va avea parte de o multime de avantaje, iar la comandarea unor produse in valoare de minim 399 de lei, transportul prin curier va fi din partea casei.

No comments:

Post a Comment