Tuesday, March 7, 2017

Cand va intra si Amsterdam pe lista de low cost?Zborurile catre Amsterdam au loc de pe Aeroportul International Henri Coanda, aflat la 17 kilometri de centrul Bucurestiului pe Calea Bucurestilor 224E, prin intermediul mai urmatoarelor companii ce funizeaza transport aerian: Tarom sau KLM.

Aeroportul din Amsterdam, cunoscut sub numele de Aeroportul Schipol, este situat la 14 kilometri de centrul orasului. Aeroportul din Amsterdam este in top 5 aeroporturi din Europa din punct de vedere al zborurilor si anual 50 de milioane de pasageri folosesc acest aeroport.

Aeroportul este conectat cu orasul prin intermediul cailor ferate si a soselelor. Trenurile ofera un transport in comun de incredere si pleaca din aeroport din 15 in 15 minute intre orele 6 si 12:30 iar durata calatoriei dureaza intre 15 si 20 de minute. Autobuzele sunt un mod economicos de transport si opresc la mai multe hotele cat si in zona centrala a orasului, durata pana in zona centrala fiind de aproximativ 30 de minute. Taxiurile sunt de asemenea disponinile la aeroport, desi daca aveti mult bagaj si prindeti blocaje in trafic este cea mai costisitoare optiune.

Amsterdam, capitala Olandei, este unul dintre cele mai frumoase orase din Europa cat si unul dintre cele mai populare destinatii din Europa printre turisti.Cele peste 40 de muzee impreuna cu universitatile, academiile, institutiile de cercetare si salile de teatru fac din Amsterdam centrul cultural principal al tarii. In plus, orasul este faimos pentru casele istorice avand o arhitectura speciala. In total aproape 6750 de cladiri datand din secolele 16-18 sunt concentrate intr-o arie de 2000 de acri despartite de 160 de canale pe care se afla mai multe vaporase folosite drept case. 

Multe poduri pitoresti leaga cele 90 de insule ale orasului,8 dintre ele fiind din lemn incluzand podul Magere(Mager Bridge), unul dintre cele mai fotografiate atractii turistice din Amsterdam.
Amsterdamul este un oras multicultural care are multe de oferit deci este o destinatie care nu trebuie ratata daca va place sa calatoriti.

No comments:

Post a Comment